P

Pozoruhodná krása kolekce Solaris zářivě ozdobí váš bar

Nová luxusní kolekce Solaris se nepodobá žádné jiné. Odlišuje se úchvatnou hrou s odrazem světla a slunečních paprsků, které zvýrazňují její pozoruhodnou krásu. Křišťálová láhev a sklenice na whisky, long drink či destilát váš interiér doslova rozzáří a budou za všech okolností působit sebevědomě a elegantně. Jsou broušeny na 12 hran, ve kterých září vrstva 24karátového zlata na dně odlivky. Masivní spodní část tak funguje jako zrcadlo, které odráží světlo. Vyberte si do interiéru ručně vyrobený český křišťál a nechte se unést krásou jedinečné kolekce inspirované světlem kolem nás.

Kolekce Solaris je jednou z podzimních novinek sklárny Moser pro rok 2021. Nápojový set obsahuje láhev a sklenice na whisky, long drink a destilát. Kolekci propojuje čistý tvar válců v různých proporčních vztazích a masivní dno s efektní zlatou vrstvou, která odráží světlo a pohyb okolního světa. Silnostěnné, dvanáctiboké odlivky jsou zakončeny dokonale vybroušenou fazetou.

Dotek slunečních paprsků

Jak napovídá samotný název, inspirací pro kolekci Solaris je slunce jako zdroj životodárné energie. „Konceptem emanace zlatého světla se ve své tvorbě zabývám dlouhodobě“, říká autor designu, sklářský výtvarník a umělecký ředitel sklárny Moser, Petr Larva. Při pohledu na dno sklenky vidíme ve „zlatém zrcadle“ odraz světla, který působí jako dotek slunečních paprsků. Zlato se ve sklářství používá již po staletí, kolekce Solaris je však interpretuje velmi současným způsobem.

Kolekce Solaris je vhodná pro všechny, kteří podporují české řemeslo a jsou hrdí na kvalitní české výrobky s historií. Nové, specifické a přitom typicky moserovské sklenky se budou skvěle vyjímat v minimalistických a moderních domácnostech a kancelářích.

O společnosti Moser

Společnost MOSER, a.s. je česká sklárna se sídlem v Karlových Varech, která vyrábí díla z vysoce kvalitního bezolovnatého křišťálu. Firma pokračuje v tradici exkluzivní manufaktury Moser, kterou v roce 1857 založil v Karlových Varech rytec a obchodník Ludwig Moser. Dnes patří mezi přední české exportéry a reprezentuje tak celosvětově českou sklářskou tradici. Moser je členem společenství Comité Colbert, které si klade za cíl udržet a rozvíjet tradiční rukodělnou výrobu luxusních výrobků. Více naleznete na www.moser.cz.

CategoriesNezařazené