L

Les Parfums Louis Vuitton představuje novou vůni Étoile Filante

Les Parfums Louis Vuitton představuje novou vůni Étoile Filante z dílny mistra parfuméra Jacquese Cavalliera Belletruda v Grasse. Cesta pro všechny smysly, vzácný nektar v charakteristickém parfémovém flakonu. 

Padá hvězda – přej si něco! 

Ohnivá koule v srdci noci, padající hvězda jasně září na nebeské klenbě. Její odysea skrz nekonečno vrcholí zuřivým závodem, osvětluje noc černou jako inkoust a sleduje zářivou budoucnost – tu, která spojuje lidi.

Tančící hvězda, která oslňuje; metafora pro cestu bez hranic, která propojuje člověka se sebou samým i s ostatními lidmi. Tento symbol radosti a veselosti šíří univerzální poselství naděje a zve nás všechny, abychom zářili jako ona. Dotekem svého kouzla proměňuje ty největší sny ve skutečnost.

Květy světla

Kreativita je ve své nejčistší podobě tvořena vzpomínkami – na cesty a setkání, na okamžiky, kdy se čas zastavil, a na chvíle, které zůstávají navždy vryty do paměti. Zachytit ten paprsek radosti, „přepsat“ jej do parfému a nechat pokožku, ať jej vyzařuje do světa… Jacques Cavallier Belletrud vybral si osmanthus, květinu, která je uctívána na Dálném východě a kterou zbožňuje od dětství. „Osmanthus byl mojí úplně první parfémovou složkou, která mě okouzlila, když jsem ji v 11 letech objevil v otcově laboratoři v Grasse. Fascinovala mě jeho nádherná vůně i název, který okamžitě evokuje vzdálené obzory,“ vzpomíná.

O několik let později se už jako mistr parfumér ocitl v Číně na pohádkové po stopách této oslnivé květiny. „Když se zešeří, všude kolem se ze stánků na květinové trhu vznáší vzduchem originální, příjemná vůně osmanthu a magnólie. Ta magická, opojná vůně mě hluboce dojala – kombinace těchto dvou prvků z přírody mi přišlo přirozené,“ vysvětluje Jacques Cavallier Belletrud. Sen mistra parfuméra se stal skutečností. Estét od přírody, Jacques Cavallier Belletrud pečlivě vybíral ty nejčerstvější květy. Poprvé osmanthus dostal hlavní part ve výsledné kompozici, která odhaluje všechny aspekty jeho krásy. Přirozeně ovocné tóny meruněk a černého rybízu jí propůjčují jedinečnou jemnost, delikátní jako broskvová pokožka.

Drobný květ se se rozpíná a svojí září prostupuje celým parfémem. Dotek jasmínu z Grasse získaný pomocí extrakce CO2 – což je metoda, kterou využívá pro výrobu parfémů výhradně značka Louis Vuitton – zesiluje jeho květinový charakter, stejně jako jeho sametový aspekt kombinovaný s lehkými tóny jahody vyzrálé na slunci. Tato vše prostupující záře dosahuje zenitu, když se potká s esencí čínské magnólie výjimečné kvality; i na tuto složku má značka Louis Vuitton exkluzivitu.

„Dokonalá ilustrace květinové svěžesti, která je zářivá a kontrastní, s úžasnou vytrvalostí na kůži. Je to složka, která vám vykouzlí úsměv na tváři,“ komentuje mistr svůj parfém. V návalu něhy se třpytivý šepot bílého pižma v objetí květin, zahalený závojem měkkosti, která hladí kůži. Parfém Étoile Filante v sobě nese ty nejkrásnější emoce. Je oslavou radosti, naděje a ultimátní krásy. 

V prodeji ve vybraných obchodech Louis Vuitton a na louisvuitton.com.

O značce Louis Vuitton

Již od roku 1854 přináší Louis Vuitton světu jedinečný design, v němž se snoubí inovace a styl s tou nejlepší kvalitou. I dnes zůstává značka věrna duchu svého zakladatele Louise Vuittona. Ten, díky svým zavazadlům, taškám a doplňkům pro cestovatele, které byly stejně elegantní jako praktické, je považován i za zakladatele filosofie ‚umění cestování‘. Již od dnů Louise Vuittona se s příběhem značky pojí odvaha. Věrna tomuto odkazu značka Louis Vuitton pravidelně zve architekty, umělce a designéry ke spolupráci na kolekcích ready-to-wear, bot, doplňků, hodinek, šperků a papírového zboží. Dokonalá kvalita produktů Louis Vuitton je důkazem péče, kterou značka věnuje řemeslnému zpracování.

#LVParfums

#louisvuitton

 

CategoriesNezařazené