S

Smartphone odolný proti prachu, vodě a pádu, který vám pomůže “zdolat každý den“

Nová éra odolných telefonů je zde a s ní i uvedení motorola defy, prvního zařízení do nové rodiny odolných telefonů. Aby tento telefon mohl vůbec vzniknout, spojila se Motorola se společností Bullitt Group, globálním lídrem ve výrobě odolných mobilních telefonů, který má na svém kontě řadu ocenění, a je schopný vyrobit zařízení dostatečně odolné pro každodenní život a dobrodružství v terénu. Nový motorola defy přináší plnohodnotnou ochranu telefonu pro zákazníky bez jakéhokoliv kompromisu ve výkonu, výpočetní síle nebo baterii.

Telefon motorola defy posiluje misi Motoroly přinášet smysluplné novinky a je otestovaný na nástrahy běžného života. Telefon je voděodolný, certifikovaný na IP68 a vydrží ponořený v hloubce 1,5 m až 35 minut1, díky unikátnímu dvojitě uzavřenému pouzdru. Navíc je pádu odolný do 1,8 m2 a certifikovaný vojenským standardem MIL SPEC 810H, pro přežití v extrémních teplotních podmínkách, vibracích a pádech. 

V posledních třech letech 34 % zákazníků zničilo nebo poškodilo svůj telefon, a proto přináší motorola defy kompletní ochranu proti každodenní frustraci. Pády ze střechy auta, vyklouznutí z kapsy, polití kávou nebo ponechání telefonu na rozpáleném slunci3 patří mezi situace, které tento odolný telefon hravě zvládne. A s ohledem na hygienu, která je teď důležitější než kdy dřív, odolnost motorola defy zaručuje, že ho můžete mýt mýdlem stejně často, jako si myjete ruce. 

Pořizujte ostřejší a jasnější fotky v jakýchkoliv podmínkách díky senzoru s 48 MP, f/1.8 4 a technologií Quad Pixel. Senzor je perfektní pro východy a západy slunce, nebo cokoliv mezi tím a kvalita snímků se zcela vymyká v kategorii odolných telefonů.  Fotografie si můžete prohlédnout na 6.5” HD+ displeji chráněným silným Corning® Gorilla® Glass Victus™. Navíc nikdy neminete nic důležitého díky dvěma dnům používání na jedno nabití baterie5, která se honosí kapacitou 5 000 mAh a podporuje TurboPower™ nabíjení. Toto je telefon pro lidi, kteří vzdorují každému dni a požadují telefon, který s nimi dokáže držet krok.

motorola defy je dostupný v zelené a černé barvě se štíhlým texturovaným designem, který podporuje lepší úchop a odpojitelným poutkem kolem zápěstí. Poutko umožní lepší ukotvení telefonu k ruce a trochu klidnější mysl, pokud jste v náročné situaci a váš úchop není jistý.

Dostupnost a cena

motorola defy bude dostupný ve vybraných zemích Evropy a LATAM v následujících týdnech s doporučenou maloobchodní cenou 7999 Kč. Ceny se mohou lišit mezi jednotlivými státy. Pro kompletní specifikace prosíme navštivte www.motorolarugged.com. Obrázky telefonu jsou k nalezení na našich stránkách (při stažení snímků a videí souhlasíte s našimi licenčními podmínkami)

www.motorola.com

CategoriesNezařazené