N

Novinky pro podzimní vlasový upgrade

Značka Natucain představuje dva nové produkty, které dokonale doplňují produktové portfolio pro holistickou péči o vaše vlasy. Výsledkem budou zdravé, hydratované a posílené vlasy, lepší růst a méně vypadávání. 

Oba produkty jsou zcela bez obsahu silikonů a sulfátů, což usnadňuje vlasové pokožce absorbovat aktivní složky pro silné a zdravé vlasy. Stejně jako revoluční tonikum proti vypadávání vlasů Natucain, i šampon a kondicionér obsahují unikátní patentovanou účinnou látku na bázi kmenových buněk MKMS24. Tato jedinečná složka je vyrobena z rostlinných složek, jako je čočka, bambus a tymián, a stimuluje růst vlasů přímo u kořínků, prodlužuje jejich anagenní růstovou fázi a zkracuje fázi telogenní. V kombinaci s kofeinem a dalšími superpotravinami dosahuje nový šampon a kondicionér optimálních výsledků pro posílení vlasů a podporu jejich růstu.

Oba produkty jsou obohaceny o kofein. Kofein podporuje mikrocirkulaci krve v pokožce hlavy, která je nezbytná pro zdraví vlasových folikul. Tím pomáhá zmírňovat vypadávání vlasů. Kofein je bohatý na antioxidanty, ale má také pozitivní vliv na tvorbu bílkovin a keratinu, díky kterým jsou vlasy silnější a zdravější. Produkty dále obsahují mix superpotrvain jako kurkuma, amarant, chia, quinoa a zázvor, které vyživují pokožku hlavy, stimulují vlasové folikuly a pečují o vlasové vlákno. Bohaté složení dělá ze šamponu a kondicionéru Natucain must-have každé holistické péče o vlasy.

Produkty voní po bambusu a mátě, tato vůně je osvěžující a působí povzbudivě, sprchování se tak stane revitalizujícím zážitkem. Všechny složky použity v produktech jsou přírodního původu – šampon je z 94 % přírodního původu, zatímco složky kondicionéru jsou až z 99 % přírodní. Díky tomu si produkty zamilují všichni, kterým záleží na čistém složení produktů.

Pouhé 3 kroky Natucain pomůžou udržet pokožku hlavy zdravou a plnou živin pro dosažení zdravých a hustých vlasů. Začněte použitím šamponu Natucain. Šampon revitalizuje a jemně čistí vlasy a pokožku hlavy. Naneste malé množství do mokrých vlasů, promasírujte, nechte chvilku působit a důkladně opláchněte. Poté použijte kondicionér Natucain. Kondicionér revitalizuje a posiluje vlasy, usnadní jejich rozčesávání a připraví je na závěrečné ošetření tonikem a finální styling. Naneste na umyté vlasy šamponem, nechte působit 10 min a důkladně opláchněte. Na závěr vlasové rutiny použijte tonikum Natucain. Čistá a revitalizovaná pokožka hlavy teď může nejlépe vstřebat účinné látky z tonika. Naneste 2x denně (ráno a večer) na místa postižené ztrátou vlasů a dobře vmasírujte.

Šampon a kondicionér Natucain a další produkty značky najdete na e-shopu www.natucain.cz.

CategoriesNezařazené