F

FIRE+ICE: Bogner zhmotnil život v L.A. a Portugalsku

Jarní kolekce FIRE+ICE značky Bogner přináší módu až na vrcholky hor a funkční prvky do městských ulic. Nové módní kousky byly inspirovány stylovou kempingovou getaway v hliníkových airstreamech a vzrušujícími zastávkami na adrenalinovém road tripu napříč Kalifornií i Portugalskem.

Jarní kolekce navazuje na úspěšnou kolekci loňského léta, v jehož centru stál hiking, cyklistika, golf nebo jednoduše ničím nedefinované poznávání metropolí a nedotčených přírodních lokalit. Univerzální kousky skvěle kombinují městský styl se všemi atributy sportovních modelů oblečení a jsou street-ready a sport-ready zároveň. To je definice FIRE+ICE.

Los Angeles očima místních

Gregory Siff se vrací v další kampani a tentokrát představuje autentickou atmosféru pláže v Los Angeles, kde nechybí typické lokální atributy, jako jsou surfy či skateboardy, a samozřejmě ani atmosféra okolního prostředí v podobě palem, horkého písku a divokých vln. Kolekce INDIVIDUALS zase vyvyšuje uměleckou individualitu osobností žijících v L.A.

Nonstop slaná kůže v Portugalsku

Že je vám bližší road trip v Evropě? Pak zamiřte na jihozápadní pobřeží Portugalska, ustelte si přímo pod hvězdným nebem na pláži a zamilujte si nejlepší kafe, které na jihu dostanete. Atmosféra nekonečných západů slunce, neustále slané kůže a nejlepších spotů na surfování doplňuje osvobozující ztráta pojmu o čase a fokus na maximální prožívání okamžiku.

ID Jacket

„It“ kouskem kolekce FIRE+ICE je už dobře známá variabilní bunda, která pro jarní a letní kolekci dostala redesign v podobě vesty klasickém modrém, červeném a černém tónu. Odlehčený praktický kousek vyvyšuje prošívání připomínající vrcholky hor i rozzuřené vlny jako dělané pro surfování na obou kontinentech.

CategoriesNezařazené