J

Jak vypadala svatba Chrishell Stause a G Flip?

Populární reality show Selling Sunset, která se stala velkým hitem Netflixu, udělala ze svých makléřek přes noc celebrity. Jednou z nejvýraznějších osobností se stala herečka Crishell Stause, která se čerstvě provdala za svou přítelkyni, australskou hudebnici G Flip. Jak překvapivá svatba probíhala?

 

Reality show, která je bujarým mixem luxusních nemovitostí v Los Angeles a emocí způsobených různorodými vztahy mezi členy realitní kanceláře Oppenheim Group, umožňuje nahlédnout i do osobních vztahů každé postavy pořadu a právě to z něj dělá tak návykovou podívanou. Nová řada odstartuje už 19. května – a co je lepším trailerem nové sezóny než tajná svatba?

 

Makléřka a herečka Crishell Stause si v Selling Sunset zažila několik vztahových dramat – prošla si veřejným rozvodem se svým hereckým kolegou Justinem Hartleym, vztahem se zakladatelem realitní společnosti Jasonem Oppenheimem, který skončil kvůli rozdílným idejím o založení rodiny, a pár měsíců po srdceryvném rozchodu následovalo oznámení, že Crishell našla novou lásku v nebinární australské muzikantce G Flip. A právě ta herečce přinesla pověstný happy end.

 

Vegas, baby!

 

Po roce šťastného vztahu se pár rozhodl vzít a učinil tak v neformálním stylu v Las Vegas, kde se hvězdná dvojice dočkala překvapivého soukromí. Pozváno bylo jen pár lidí a další přátelé a členové rodiny sledovali celý obřad přes live stream a zúčastnili se tak aslespoň na dálku. Kromě nejbližších nikdo o plánované svatbě nevěděl a zamilovaný pár si tak mohl říct své „ano“ v soukromé selekci pouze těch hostů, které si sám zvolil.

 

Crishell si oblékla jednoduché bílé svatební šaty s délkou až na zem od značky Gemeli Power a doplnila je kyticí bílých růží. G Flip pomyslně přebrala roli mužského outfitu a zahalila se do trendy elegantního černého obleku australské značky E Nolan, přičemž tradišní formální look odlehčila bílými teniskami, které jí jsou dokonale vlastní. Gratulujeme!

This slideshow requires JavaScript.

 

Autor: Erika Nová, Zdroj: People, archiv

CategoriesNezařazené