C

Cvičení podle celebrit i nákupy s influencerem: Kam vyrazit v létě?

Letní sezona s sebou přináší nejrůznější pop-upy a speciální programy ve většině hot metropolí. Kam vyrazit za knihami, módou nebo třeba cvičením?

 

Pro milovníky knih

 

Co: Monocle pop-up
Kde: Marbella, Španělsko

 

Pokud se chystáte trávit léto ve španělské Marbelle, rozhodně se stavte v restauraci El Patio v hotelu Marbella Club. Kromě středomořské kuchyně vás tu čeká stylový pop-up shop prestižního mezinárodního magazínu Monocle, který má v portfoliu spoustu knih o cestování a umění žít. Velkou dávku pozornosti věnujte jeho zápisníkům, ale i módním kouskům a doplňkům, na jejichž výrobě vždy pracuje s renomovanými světovými značkami.

 

Italský styl

 

Co: Shopping a tour
Kde: Řím, Itálie

 

Řím patří k nejstylovějším destinacím na světě, ale v hotelu Sofitel Rome Villa Borghese můžete nákupy v italské metropoli dostat na další úroveň. Hotel nově nabízí dva zážitky – po místních obchodech vás provede módní influencer, pomůže vám sestavit šatník a ukáže pár stylingových triků. Pro muže je k dispozici Giorgio Giangiulio, zatímco ženám přinese privátní konzultaci i tour influencerka Selvaggia Capizzi. Druhou novinkou je setkání s fotografem Ryanem Neevenem. Jeho workshopy jsou připravené klientům na míru, ale rád vás také provede italským městem a zároveň vás naučí, jak jeho atmosféru co nejlépe zachytit na fotkách.

 

Nevšední trénink

 

Co: Cvičení v celebrity stylu
Kde: Hamptons, New York

 

Jestli se v létě chystáte do New Yorku, zvažte výlet do oblíbeného přímořského letoviska Hamptons, které je celebritami a jejich letními sídly proslulé. V Bridgehampton’s Topping Rose House přes léto nabízí sportovní program The Ness, podle kterého cvičí i hollywoodské hvězdy Eva Longoria či Drew Barrymore. Workout je primárně zaměřený na trénink na trampolínách, ale obsahuje také prvky tance a udržuje člověka neustále v pohybu. Pro ty, kteří zrovna neholdují monotónnímu posilování, se jedná o ideální záležitost.

CategoriesNezařazené