K

Kdo se nejlépe oblékl na předávání cen Emmy?

V noci se slavnostně odehrálo předávání televizních cen Emmy. To bylo přesunuto na letošní leden z původního termínu v září minulého roku z důvodu stávek televizního a filmového průmyslu, do nichž se zapojilo úctyhodné množství lidí. V polovině ledna však televizní stanice Fox předávání cen slavnostně odvysílala. Jaké outfity získaly větší pozornost než samotná podstata Emmy?

 

Sezónu filmových cen odstartovaly Zlaté glóby, které nejspíš ohromily slavnostnějšími a originálnějšími outfity než na tomto eventu, jenž se odehrál v Peacock Theater v Los Angeles. I tak se na hollywoodském red carpetu prošly oblíbené hvězdy populárních shows, které vynesly to nejlepší z aktuálních designových kolekcí.

 

Mezi opakujícími se trendy se rozhodně objevovaly rudé šaty, v nichž zaujala třeba Suki Waterhouse, která momentálně čeká dítě s Robertem Pattinsonem a hrdě tuto skutečnost nechala ve své róbě vyznít. Mezi tlumenější hity pak patřily bělostné či pudrové šaty, které jejich nositelky doslova proměnily ve víly. Právě tento trend byl patrný už na Zlatých glóbech.

 

Černé šaty už jsou klasikou zpravidla ozvláštněnou barevnými kontrasty, extravagantními střihy nebo prošíváním s flitry. Mezi nejpovedenější outfity celého včera pak bezpochyby patřily zelené flitrové šaty s třásněmi z dílny Gucci, které vynesla Jessica Chastain. Podívejte se na všechny top outfity z hvězdného večera v naší galerii.

 

This slideshow requires JavaScript.

CategoriesNezařazené