N

Nová éra v Tod’s

Společnost Tod’s s potěšením představila nového kreativního ředitele dámských a pánských kolekcí, Waltera Chiapponiho.

Deigo Della Valle, prezident společnosti Tod’s uvedl: „Walter Chiapponi je talentovaný italský kreativec, který je schopný zkombinovat tradiční styl Tod’s s moderním nádechem, aniž by se vytratil důraz na vysokou kvalitu a řemeslné zpracování, kterým se DNA značky Tod’s vyznačuje. Přeji mu hodně štěstí a vítám ho v nové roli.“

Walter Chiapponi se o své nové roli vyjádřil: „Je pro mne velkou ctí pracovat pro tuto společnost. Tod’s je značka, která vždy představovala dokonalost, preciznost, italskou kvalitu a styl v mezinárodním měřítku. Mít možnost podílet se na rozvoji této značky, která představuje určitý životní styl, je pro mne výzva a zároveň důvod k radosti.“ Jeho styl si fanoušci užijí už v kolekci Tod’s podzim/zima 2020-21.

Tod’s

Walter Chiapponi se narodil v roce 1978 v Miláně. Poté, co úspěšně absolvoval školu módního designu v Miláně Istituto Europeo di Design, se poprvé objevil ve světě módy na konci roku 1990, kdy pracoval pro Givenchy. Od roku 2007 pak působil v módních domech Valentino, Gucci, Miu Miu a Bottega Veneta.

CategoriesAgenda